Ugrás a tartalomra

Szelektív evés – Elméleti háttér, gyakorlati javaslatok

Gyermeked csak párféle ételt hajlandó megenni? Mégcsak kipróbálni sem akar újdonságokat? Öklendezik, ha valami darabos/színes/illatos étellel közelítesz felé? Az evés csak egy szükséges rossz számára? Ha ehhez hasonló problémák felmerülnek, köztünk a helyed ezen a workshopon.

Összeszorul a gyomrod minden étkezés előtt, mert tudod, hogy egy kínszevedés lesz legalább egy pár falatot “beletuszkolni”, pedig minden trükköt kipróbáltál már, hogy eltereld a figyelmét. Itt az alkalom, hogy egy megértő közegben feltedd kérdéseidet, és szakmai segítséget kapj a helyzet megoldásához. Az evési problémák elméleti és tapasztalati oldalát Kakuk Sarolta, (gyógypedagógus, szomatopedagógus-mozgásterapeuta, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens) fogja bemutatni, míg Hornyák Mariann érintett szülőként gyakorlati tanácsokat ad a probléma kezelésére.

Előadóink bemutatkozója:
Kakuk Sarolta - https://www.iszcsk.com/janosine-kakuk-sarolta
Hornyák Mariann - https://kekerdoalapitvany.wordpress.com/bemutatkozas/kek-erdo-alapitvany-munkaja/ 

Részletes program: 
8:30 - 9:00 Érkezés
9:00 - 11:00 Szakmai háttér, elméleti kérdések (A csoport) / Kezelési stratégiák, gyakorlati oldal (B csoport)
11:00-13:00 Kezelési stratégiák, gyakorlati oldal (A csoport) / Szakmai háttér, elméleti kérdések (B csoport)
13:00-13:30 Ebédszünet
13:30-14:30 Kérdések, zárás

A workshop során kávét, vizet, (glutén-, tej-, cukormentes) aprósüteményt biztosítunk. Ebédre mindenki készüljün magának igényei szerint. Konyha, melegítési lehetőség a helyszínen rendelkezésre áll.

Részvételi díj: 12.000 Ft/fő (Az EnerChi Központ állandó ügyfeleinek és házaspároknak 2.000Ft/fő kedvezményt biztosítunk.)
Maximáils létszám: 20 fő

A részvétel regiszrációhoz kötött. Regisztrációhoz, kattints a "Jelentkezés" gombra alább. A további tudnivalókról e-mailben tájékoztatunk. Kérjük, légy egy kis türelemmel az e-mail megérkezéséig.

A regisztráció a regisztrációs díj átutalása után válik véglegessé.

További információ: info@enerchi.hu

  • Szelektív evés workshop – Elméleti háttér, gyakorlati javaslatok 2019. május 4. – 09:00-14:30 12 000 Ft / fő Jelentkezés