Ugrás a tartalomra

Szelektív evés – Elméleti háttér, gyakorlati javaslatok

Gyermeked csak párféle ételt hajlandó megenni? Mégcsak kipróbálni sem akar újdonságokat? Öklendezik, ha valami darabos/színes/illatos étellel közelítesz felé? Az evés csak egy szükséges rossz számára? Ha ehhez hasonló problémák felmerülnek, köztünk a helyed ezen a workshopon.

Következő alkalom
Tovább

Zene Vár daloló meséi - Zenei képességfejlesztő foglalkozás (3-7 éveseknek)

Találkozás a Zenetündérekkel, a Tavasztündérrel és Zengőkével, a kismadárral. Találkozás Zene Vár éneklő virágaival.

 „Zene Vár, mesevár, ide vár, Hívnak a csillagok, gyere már!” – énekeljük Zene Vár himnuszát  a foglalkozások  elején. És valóban- a zene a csillagokba röpít...

Következő alkalom
Tovább

Iskola-előkészítő foglalkozás (5-7 éveseknek)

A foglalkozások célja nemcsak az iskolai tanuláshoz szükséges részképességek (figyelem, koncentráció, emlékezet, formaérzékelési képesség, téri tájékozódás, beszédészlelés, finommotorika, általános tájékozottság, emlékezet), hanem a gyerekek szociális készségeinek fejlesztése. A helyes ceruzafogás mellett elsajátíthatják, hogyan kell segítséget kérni, adni, fogadni. Mindezt játékos formában, fejlesztő mozgással kombinálva, a saját befogadóképességükhöz igazítva.
Következő alkalom
Tovább

Utazás a hangok világába - Gyógyító hangfürdő SNI-s gyerekeknek

A 2018. októberétől kéthavonta megrendezésre kerülő relaxációs hangfürdők következő alkalmára invitáljuk ezúttal a sajátos nevelési igényű gyermekeket és szüleiket. Az este folyamán megismerkedhettek a tibeti hangtálakkal, handpan-nel és egyéb egzotikus hangszerekkel Szabadi Andrea, zenész (Kaan Luum) közreműködésével.

Következő alkalom
Tovább

Williams Stresszkezelő Tréning

Teljesen kimerít a munkád? Nehéz összeegyeztetni a munkahelyi és a családi feladataidat? Túlterhelt vagy, mert nem tudsz nemet mondani? Gyakran vagy türelmetlen, ingerlékeny? Alvási vagy evési problémáid vannak? Jól jönne néhány kommunikációs technika a nehéz helyzetekre? Akkor a Williams Életkészségek Stresszkezelő és Kommunikációs Készségfejlesztő Tréninget épp Neked találták ki!
Következő alkalom
Tovább

Dan's play - Eljött a Te játékidőd!

Mint egy jó gőzölgő húsleves sem készül el a megfelelő alapanyagok nélkül úgy gyermekeink egymásra épülő képességei sem mindegy, hogy hogyan, de legfőképp, milyen minőségben fejlődnek. Pótolhatjuk a zöldségeket leveskockával, de tudjuk, az nem ugyanaz.

Tovább